ПловдивУтре: 24 октомври

Мисия Пловдив

23-10-2013, 18:36

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив утре

Утре ще преобладава слънчево време. Преди обяд на места в низините и равнините може да има мъгла. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са между 18 и 23 градуса.

Над планините също ще е слънчево. Вятърът ще е слаб. Максимална температура на 1200 метра 17 градуса, на 2000 метра 11 градуса.

От 10,30 часа в БТА - Пловдив ще се състои пресконференция за мащабния проект: "Тракия икономическа зона". Повече инфромация за начинанието ще дадат доц. д-р инж. Никола Добрев, Председател на Съвета на директорите на промишлено-търговска зона "Куклен" АД и инж. Пламен Панчев, председател на Съвета на директорите на "Сиенит холдинг" АД.

От 11 часа в Заседателната зала на Техническия университет – филиал Пловдив (ул. ”Цанко Дюстабанов” 25, ет. 4) пресконференция ще даде ректора проф. Михаил Петров. Поводът е срещата на 40 крупни индустриални фирми със студенти от, което ще помогне за кариерното им ориентиране. На разговорите ще присъства и кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, който е завършил Пловдивския филиал на Техническия университет.

Във връзка с извършване на авариен В и К ремонт от 11:00 до 12:00 часа ще бъде затворен за движение бул.”Александър Стамболийски”. Недостъпен за автомобили ще бъде участъка от кръстовището с ул. ”Стефан Стамболов” до кръстовището с ул. ”Димитър Талев”. Маршрутът на автобусна линия № 1 се променя. Подробности ТУК.

От 16,00 часа ще има пресконференция на лидера на ДСБ Радан Кънев. Тя ще се проведе в клуба на БТА – Пловдив.

От 18.30 часа в р. Северен в районния клуб на социалистите (ул. Пантелей Генов 1) общинските съветници от БСП ще се срещнат с граждани. Поканени са жители на кварталите и микрорайоните, за да поставят своите въпроси и проблеми, свързани с местното управление. През следващите седмици подобни срещи ще се проведат и в останалите пет района на Пловдив.

Първи обаче работа утре ще започнат от ОП „Чистота”. Още от 3:00 ч., за да не се пречи на трафика, те ще стартират почистване по следните улици.

р-н Централен: ул. „Хъшовска”; ул. „Д-р Владо”; междублоково пространство ул.”Петко Д. Петков”, ул. „Богомил”, ул. „Аспарух”.

р-н Южен: ул. „Бачо Киро”; под надлез „Родопи”; ул. „Скопие”.

р-н Източен: ул. „Удроу Уилсън” – от бул. „Цариградско шосе” до фирма „Либра”; ул. „Лотос”.

р-н Тракия: ул. „Маестро Георги Атанасов”; ул. „Георги Данчов”; „Княз Борис”, „Цар Симеон”; „Никола Абаджиен”; ул. „Недялка Шилева”; ул. „Шипка”; бул. „Съединение” – от „Княз Борис” до „Пеньо Пенев”.

р-н Северен: ул. „Никола Войновски”; ул. „Св. Иван Рилски”; ул. „Напредък”.

р-н Западен: бул. „Марица”, ул. „Солунска”, ул. Вечерница” ул. Юндола”, ул. „Белица”.