Раздялата измъчва Емануела, свалила още 4 кила

Певицата изпаднала в депресия и не можела да преживее изневерите на съпруга си

Вече не е тайна, че фолк певицата Емануела напусна семейното жилище, което споделяше със съпруга си Никола и дори изнесе целият си багаж от там.

Bulgariautre.bg научи, че тя се оплакала пред приятелки, че причината за раздялата им били системните изневери на благоверния.

Забежките на Никола не давали мира на фолкаджийката от доста време, но тя криела драмата си и се правела на влюбена пред журналистите и медиите. Синеоката чаровница давела мъката с алкохол по време на участията, за да се представя весела и щастлива и да забавлява публиката. Всяка вечер Емануела слагала маската на щастливо омъжена жена и пеела за любовта пред феновете в нощните заведения докато душата й се раздирала от страдания.

Приближените на изпълнителката на „Тръпката” се уплашили за здравето й най-много  когато я видели да взима антидепресанти и успокоителни за да заглуши скръбта по загубеното семейно щастие.

Емануела пазела тайната за разпадането на семейството си и заклела приятелките си да мълчат.

Близки до певицата разказват, че тя все още е пред дилема дали да се разведе с Никола, ясно е едно, тя не смята да се върне в неговият апартамент.

Семейните проблеми и професионалните задължения били в основата на драстичното отслабване на звездата на АРА мюзик, която загубила още 4 килограма от теглото си през последните дни.

Въпреки това изпълнителката продължава да работи и съвсем скоро по ФЕН ТВ ще се завърти видеото на новата й песен "Без забележка",  която очаквано ще се превърне в тотален хит.