Молдованов и Тачо пред завръщане в "нафтата"

Спорт

24-10-2013, 12:46

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Литекс е много обигран и балансиран отбор, но и те имат слаби места - смята треньорът на Нефтохимик

Двамата футболисти са желани от новия наставник на отбора Атанас Атанасов, но поради факта, че са играли за други клубове, на този етап привличането им в тима не е възможно. Все пак през зимния трансферен прозорец ще бъдат направени опити двамата играчи, които са пряко свързани с историята на клуба, да се върнат и заиграят отново в Нефтохимик.

На официалното представяне на новия треньор на клуба стана ясно, че той е изгледал на живо мача между лидерите в шампионата Литекс и Лудогорец и е направил своите изводи за тяхната игра. Както е известно именно срещу Литекс ще бъде първият мач, в който Орела ще дебютира на кормилото на Нефтохимик.

- Не очаквайте чудеса от този мач, подчерта наставникът. Литекс е много обигран и балансиран отбор, но и те имат слаби места, от които ние ще се опитаме да се възползваме. Смятам , че отборът има доста мачове пред себе си и възможности напролет да е сред тези, които ще запазят мястото си в групата – категоричен бе Атанасов.

Треньорът има подписан договор до 30 юни 2014 година, като изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов направи уговорката, че ако след 14 декември има смяна на собствеността в клуба е възможно да настъпят промени в треньорския екип. Джамбазов сподели, че усилено се търсят средства за съществуването на отбора и на този етап има позитивни индикации в тази посока.