Каква е тази истерия покрай Гълъбин Боевски?

Онлайн медиите отразяват това "невероятно" събитие почти на живо

От снощи няма медия в държавата, която да не е съобщила сензационната новина за това, че българският щангист е освободен от бразилски затвор и се е прибрал в родината си - при това съвсем неочаквано, без да предупреди, без да се обади.

Настъпи някакъв невероятен хаос, който може да се сравни само с назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Хаос, примесен с истерия.

Онлайн медиите отразяват това "невероятно" събитие почти на живо. Обсадили са дори апартамента на Боевски в Борово с едничката мисъл да бъдат първите, за които Гълабин да съобщи...че се е прибрал. Казуса Боевски е изключително елементарен и не съм сигурен, че трябва да бъде раздухван толкова.

Дилма Русев го помилва, както сигурно е помилвала и още един куп затворници. Боевски си оправя документите и се качва на първия самолет за България. Прибира се, без да знае, че едно такова съвсем обикновено прибиране може да провокира двудневно писане от страна на журналистите.

Цялата сага ще приключи, по всяка вероятност, с живи включвания, хитови заглавия, а то какво е станало всъщност? Нищо. Човекът се прибра, след като е бил помилван.

От цялата патърдия най-необлагодетелствани останаха блокадите на студентите, които започнаха окупациите на университетите в съвсем неподходящ момент. Новината за Боевски съвсем измести всички останали в родния ефир. Отново се занимаваме с несъществени неща. Сефте.