Секс маниак блудствал с 12-годишната си доведена дъщеря

Животът

25-10-2013, 08:19

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пастрокът опипвал детето, докато майката била вън от вкъщи

12-годишно момиче от Пещера беше настанено в местния кризисен център за лица и деца, пострадали от насилие, след като пастрокът блудствал с него. За да спасят малолетната от перверзните и похотливи желания на втория й баща, социалните служби в родопското градче и отдел ”Закрила на детето” поискали от районните магистрати детето да бъде настанено в центъра, тъй като съществувал риск за живота и здравето му, съобщава "Монитор".

Мъжът, с когото майката на невръстното съжителствала на семейни начала, често посягал на девойчето, докато родителката отсъствала от дома. Пастрокът подлъгвал малката с лакомства и джобни пари, след което я карал да се съблича и извършвал блудствени действия с нея. Детето било поставено под полицейска закрила, когато служителите от местната дирекция ”Социално подпомагане” отишли на място, за да проверят при какви условия живее и се развива момичето.

Те установили, че майката не била в състояние да полага адекватни грижи за дъщеря си, нито да й осигури подслон, безопасна и сигурна среда, храна и облекло. След като невръстната жертва на домашно насилие била настанена в кризисния център, с нея работи психолог, който й помага да преодолее психическите травми, нанесени от похотливия пастрок.