Моника Валериева: Не съм проститутка за 60 лева

Добрич Лайф

27-10-2013, 18:12

Снимка:

lifestyle.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Не съм разделяла Божинов от Николета, не съм жената до него, твърди дупничанката

На 23 години съм, пари за ПР не давам, защото всички пишат за мен. Не съм започнала полов живот на 9 години, както писаха, само че това баба ми трудно го преживя, пише lifestyle.bg Това каза в студиото на "Горещо" по Нова телевизия Моника Валериева.Тя отрече цитираното от водещата Венета Райкова написано за нея, че е проститутка на повикване и една нощ с нея струва 60 лева. Моника бе категорична, че за нея мъж не може да излезе и да каже, че е дал пари, за да прави любов.

Имала съм гаджета ,които са ми помагали, но това не е същото. Водя дело срещу един сайт, който публикува лъжи и клевети за мен, допълни Моника.

Не искам пари, просто искам да осъдя собственика на този сайт. Моника бе категорична, че не е разделяла Божинов от неговата половинка Николета, не съм жената до него, не съм имала интимни контакти с него, потвърди тя. Не съм ходила в апартамента му, нито той е идвал у нас, уточни манекенката.

Не съм ходила извън Европа, познавам братя Галеви, те работеха с баща ми, уточни мнението си по друга клюка за себе си красавицата.

В Дупница съм имала връзка с един от приближените им около 4 години, това беше първата ми връзка. Така че двамата съм ги виждала, но никога не съм била близка с тях, призна тя.

Моника Валериева си спомня, че за първи път тези клюки за нея са се появили преди 6 месеца, след като се е снимала в клип на Андрея. Дупничанката е убедена, че тези клевети са дело на неин съгражданин, който не я харесва.

Тя призна, че има джип, но не е била арестувана заради наркотици в него, само колата е прибрана от полицията. Имало съмнения, че номерата й са пренабити. "После тази кола бе открадната от паркинга на РПУ", допълни тя.

Фаталната красавица разказа, че баща й е бивш служител на полицията, който вече се е пенсионирал.

"Той много се ядосва, като напишат за мен, че съм проститутка или когато се снимам гола. Нямам милиони, напълно нормално момиче съм", продължи дупничанката.

Гостенката в "Горещо" потвърди, че се познава с Валери Божинов. "Виждали сме се, нормално е ако той няма гадже около себе си, да търси и да се среща с други жени", призна тя.