Проблеми за Черноморец преди срещата с шампионите

В отбора след изтърпяно наказание се завръща Лъчезар Балтанов

Двубоят в сряда е ключов за отбора на Черноморец, който се нуждае от точки, за да диша по-спокойно преди заключителните мачове до края на годината. Със скромния актив от 12 точки футболистите на Херо са 11-ти в класирането, а с оглед на предстоящите трудни мачове, отлепянето от дъното остава проблематично.

Към всичко това трябва да се добави факта, че водещи футболисти на „акулите’ са с контузии и няма как да бъдат използвани в предстоящите двубои. Последният, който получи травма бе капитанът Ванчо Траянов. Той е почувствал болка в крака и се наложи да бъде заменен в стартовия списък на Черноморец за двубоя с Черно море.

Освен капитана под въпрос за мача е Манзоро, който се възстановява, но не е ясно дали ще е готов на 100% за мача в сряда. Юношеският национал Станислав Дрянов, също не е съвсем готов за игра, а попадна и в групата за евроквалификациите и трябва да се мисли и за това. В отбора след изтърпяно наказание се завръща Лъчезар Балтанов, което е добра новина за треньора Димитър Димитров.

Двубоят между Черноморец и Лудогорец е от 16 часа на стадион Лазур и ще се предава по NEWS 7.