Екшън по бургаски: Двама се колиха в центъра на града

При кървавата свада пострадал един от мъжете, той получил 3 прободни рани в бедрото

Истински екшън и то по бургаски се разигра в центъра на града в събота вечер.

Скандалът тръгва пред сградата на община Бургас между трима стари познайници на полицията, като по-късно прераства в сбиване.

Единият от криминално проявените вади нож и наръгва другия три пъти в бедрото. Сигнал в полицията подават от болницата, където заедно с авера си постъпва и пострадалия.

Той е бил приет в "Шокова зала" около 21 часа същата вечер. 24-годишния бургазлия бил е придружаван от свой 22-годишен приятел, и двамата криминално проявени, уточняват от полицията.

Пострадалият с три прободни рани /в областта на дясното бедро, в стомаха и в лявата част на гърдите/, е опериран и настанен в Хирургично отделение за наблюдение, без опасност за живота.

По думите на младежите между тях и други двама, възникнало спречкване, прераснало в скандал с хладно оръжие.

Единият от младежите нанесъл удари с нож на пострадалия, след което заедно с приятеля си избягали в посока ул. Фердинандова, а потърпевшият заедно с 22-годишния бургазлия с такси стигнали до Спешния център. Констатирана е самоличността на извършителя на намушкването - това е 21-годишния криминално проявен Д.К. от Бургас, който е обявен за местно издирване.