100 приятели събудили кмета за ЧРД

Мисия Пловдив

28-10-2013, 11:28

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Десислава Стаменова

Всичко от Автора

Иван Тотев: Имаме шанс да бъдем най-доброто управление в новата история на Пловдив

Кметът на Пловдив празнува днес рожден ден. “Аз сутринта бях супер изненадан. В 7 часа се събудих и имах над 100 съобщения във ФБ. Това ме зарежда с положителна емоция, дава ми сила и увереност. Това те кара да продължиш. Ние в обществото имаме склонност отрицателните гласове да бъдат по-шумни, по да се изявяват. Много често положителните са все по-тихи, по-скромни”, каза Иван Тотев за Plovdivutre.bg.

Кметът не сподели кое съобщение го е зарадвало най-много, защото повечето били лични. За себе си иска “само здраве и здрави нерви”. Пожела си и много приятели и стабилен екип.

Личният празник на Иван Тотев съвпада с две години управление на града. “Нещата са прекрасни. Смятам, че мандатът ни е много силен, надявам се да свърши още по-добре. Сега сме на междинна станция. Но имаме шанс да бъдем най-доброто управление в новата история на Пловдив. Екипът в общината е амбициран да го сграбчи и да го покажем”, каза още кметът.

На рождения си ден Иван Тотев преряза лентата на ремонтираното училище "Йордан Йовков". Подробности за реконструираните сгради по фонд "Козлодуй" виж ТУК.