Осъдиха за блудство 41-годишен мъж

Новините

28-10-2013, 15:45

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Рецидивистът се възползвал от това,че придружителката на детето заспала

Варненският районен съд осъди за блудство на 2 години затвор 41-годишният Д. Ибрям, съобщиха от пресслужбата на съда. В процедура на съкратено съдебно следствие, той призна вината си в извършване на престъплението по отношение на малолетно момиченце, уточниха от съда.  След редуциране на наложеното му наказание с 1/3, той ще изтърпи ефективно 2 години лишаване от свобода, при първоначален строг режим.
            На 28 април тази година пострадалото 5-годишно момиченце отишло в обитавана от подсъдимия квартира в местност „Акчелар”. То било придружено от близка позната на родителите си, която периодично помагала в отглеждането му. В състояние на алкохолно опиянение  41-годишният мъж се възползвал от факта, че придружителката на детето заспала, съблякъл бельото на малолетното момиче и започнал да го опипва с пръст в областта на половите органи. Деянието е извършено чрез употреба на сила, заплашване и използване на безпомощното състояние на пострадалото дете.  След инцидента 5-год. момиче било  отведено за преглед в болница и била сигнализирана полицията.  
               41-годишният Д. Ибрям има предходни осъждания, невлияещи на квалификацията на деянието. След редуциране с 1/3 на наложеното му наказание, той следва да изтърпи при първоначален строг режим в условията на затвор 2 години лишаване от свобода Към това наказание съдът приведе в изпълнение и наказание от още 4 месеца лишаване от свобода, наложени му с влязла в сила през 2012 г присъда за кражба. Съдебният акт подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.