Чечо пак захапа Мъри: Нека да не мисли другите за комбайнери

Спорт

28-10-2013, 17:10

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Михаил Савов, Sportline.bg

Всичко от Автора

Стоилов казва неща, които му изнасят, убеден е треньорът на Локо (Сф)

Наставникът на Локо (Сф) Стефан Генов отново се върна на закачката, която имаше преди кръг с Мъри Стоилов след победата на железничарите с 3:2 над Ботев на стадиона в квартал "Надежда". Тогава Мъри се оплака от лошия терен и уточни, че това му е коствало загубата.

На пресконференцията Генов му отвърна, че ако игрището е било по-добро, Локо (Сф) е щял да бие с повече, защото също има технични футболисти.

Сега Стефан Генов разкри пред Sportline.bg за подробност, която тогава не е знаел.

"Мъри изкара виновен терена за загубата от нас. Искам да кажа нещо, което го научих след това. В мач между Локо (Сф) и Ботев от миналия сезон, в София на стадиона в квартал "Надежда", отборът на гостите печели с 2:1. Победното попадение реализира Станислав Костов с неспасяем удар, след като топката се удря в бабуна на игрището.

Така, че ето един пример за мач между двата отбора на "лошия" терен на стадиона в квартал "Надежда", в който се е възползвал тимът на Мъри Стоилов. Проблемът е, че той казва неща, които му изнасят. Да не мисли другите за комбайнери. Това бих го посъветвал", заяви с доброжелателен тон Стефан Генов.