Кривия: Аз съм зад Мъри, постът му е много стабилен

Спорт

28-10-2013, 22:28

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Много хора чакаха да стъпим накриво и веднага изпълзяха от дупките, изригна директорът на Ботев

Спортният директор на Ботев (Пд) Сашо Александров – Кривия обави, че постът на Станимир Стоилов е много стабилен въпреки двете поредни загуби. Бившият халф направи своя коментар в предаването „Пред банята” по TV 7.

Ето какво каза Кривия в телевизионен ефир:

„Никога не говоря преди мачове, това не е от суеверие. Мачът с Локо (Сф) не беше толкова зле, колкото този с Левски. През второто полувреме с Левски бяхме забравили да излезем на терена. Нормално е нашите фенове да негодуват, това го има във футбола.

Може би футболистите спряха да изпълняват изискванията на Мъри Стоилов да задържат повече топката, не искаха да играят с топката. Аз така си го обяснявам. Едно и също си говорим с Мъри – нямаме обяснения за слабата игра. Казах днес на футболистите, че единствено те могат да излязат от тази ситуация – като спазват указанията на Мъри.

Не може с 2 мача да се зачеркне това, което Мъри изгради като игра за 10 месеца. По-слаб Левски сигурно никога повече няма да срещнем. Не смятам, че сме се оправдавали с контузените футболисти. Не знам кой се е оправдавал с това.

Постът на Стоилов е стабилен много. Мъри успя да изгради силен отбор, с който всеки се съобразява. Аз твърдо съм зад него. Имаме една стратегия и ще си я следваме. Много хора очакваха Мъри и аз да стъпим накриво и веднага да изпълзят от дупките и да почнат да пишат глупости.

С тази игра срещу Левски и равният нямаше да е удовлетворение за нас, защото не играхме нищо.

Не ме вълнува изобщо другия отбор в Пловдив. Ние си гледаме нас. Гледаме къде правим грешки и си ги коригираме. Като свърши първенството, ще видим кой къде се намира в класирането.