На Лаута: Секторът ни за гости е като в Сирия

Спорт

29-10-2013, 07:52

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Ще ме принудят да го преградим със стълбове за улично осветление, закани се Атанас Узунов

Ръководството на Локо (Пд) прие наказанието на БФС, но обяви, че такова е трябвало да има и за ЦСКА. Според административният директор на черно-белите Атанас Узунов феновете на армейците също са вилняли на стадиона и са превърнали сектора за гости в бойно поле.

Ето какво каза по темата Атанас Узунов в предаването „Пред банята” по TV 7:

„Познавам нормативните документи и се съобразявам с тях. Съгласен съм с наказанието, но имаше и други ситуации. Точно в 17.43 часа се получи силен тътен от бомбичка от сектора за гости, който пукна едно от стъклата на моя кабинет”.

„Представете си, че сте поканили на гости някой и той започва да чупи у вас. Ще останете безразлични ли? Още нищо не сме чистили по стадиона, защото чакахме комисия. Ще ви кажа, че в Сирия не е толкова страшно, както в сектора за гости”.

„Ще ме принудят за следващия ни мач да сложим стълбове като за улично осветление. Да видим тогава какво ще направят”!

След това Узунов загадъчно обяви, че очаква Левски да бъде подпиран в предстоящия мач в четвъртък, но не уточни дали става въпрос за съдийска бригада или нещо друго.

„На нас ще ни липсва 12-ият състезател, който е много силен. А в същото време очаквам Левски да пристигне с 12-и футболист. Въпреки това прогнозата ми е 1:0 за нас”, завърши бившият футболен съдия.