Бадема: ЦСКА излезе от кризата след първите победи

Спорт

29-10-2013, 15:40

Снимка:

Уикипедия

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Имаме нужда от Мартин Петров

Нападателят на ЦСКА Емил Гъргоров заяви, че при подписването на договора с клуба той и неговите колеги са били наясно, че ще има забавяне на плащанията в първите месеци. „Спекулациите трябва да спрат.

Бяхме наясно какво е положението, но се надяваме декември-януари да има някаква по-сериозна яснота. Няма никакво напрежение по тази тема“, заяви Гъргоров, който бе избран на футболист на 13 кръг. Бадема даде пас и отбеляза гол в дербито срещу Левски и получи 8 гласа от 24-те гласували футболни специалисти.

По 6 гласа получиха Армандо Ваюши и Маркиньос, 3 гласа има Неманя Милесавлевич, а един Миро Манолов. „Надявам се да печеля доста награди с изявите си. От кризата ЦСКА излезе още след първите победи. Има мачове, които не печелиш. Тепърва предстоят тежки мачове, в които трябва да побеждаваме.

Определено до края на първенството ще е интересно“, каза Гъргоров. Футболистът не пожела да коментира формата на първенството и в турнира за Купата на България. „Колкото повече мачове, толкова по-добре. Има умора, но нали за това първенството е интересно. Лошото е, че има лоши терени. На тях трябва да се обърне внимание“, допълни Гъргоров.

Прочетете повече в Sportline.bg