Валери Божинов ял здрав бой в Пловдив

Пловдив Лайф

29-10-2013, 16:51

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Футболистът отрече

Пребили Валери Божинов в Пловдив. Бившият национал на България преживял истински кошмар в родния град на доскорошната си съпруга - Николета Лозанова, твърди Topsport.bg.

В нощта на петък срещу събота Божинов отнесъл здрав бой от алкохолизирана компания. Таксиджии от стоянката пред "Водна палата" сигнализирали, че около 4,00 часа сутринта всички дежурни от полицията са окупирали пространството между булевард "Цар Борис III-Oбединител" и булевард "Марица".

Това е станало заради сигнал, че младеж лежи безжизнен в храстите край река Марица, не далеч от "Водна палата". Органите на реда пратили първо патрулка, която установила, че мъжът в несвяст е Валери Божинов. Веднага на място пристигнали подкрепения, които блокирали движението и стартирали масов фейс-контрол в трите нощни заведения.

Самият Божинов пък отрече категорично да е бил обект на побой в Пловдив. Пред Спортно шоу Гонг той заяви следното: "Слушам и се смея. Първо - не съм бил в Пловдив, второ - не ходя по заведения, трето, не знам как и защо моето име непрекъснато е замесено. Крайно време е да се спре да се спекулира с моето име. Майка ми е при мен цяла седмица да ми помага за детето, и преди малко ми звъни и ме пита какво става."

 

Още спортни теми четете в Sportline.bg