Полети до три столици директно от Бургас

Влезе в сила новото разписание на редовните полети на летището

От тази седмица редовните полети на летище Бургас се изпълняват с ново разписание. Летище Бургас продължава да обслужва редовни линии до София (България); Лондон (Великобритания) и Москва (Русия). Те ще се изпълняват от три авиокомпании: националният превозвач България Ер ще извършва редовни полети от летище Бургас по вътрешна линия до София. Полетите до московското летище „Домодедово“ изпълнява руския авиопревозвач S7, а до Лондон пътниците имат възможност да достигнат с авиокомпания Wizz Air.

Полетите от и до София ще се изпълняват пет пъти седмично – в понеделник, сряда, четвъртък, събота и неделя. Сутрешният полет, осигуряващ удобни връзки и пристигане навреме за началото на деня е в 5:00.

Понеделник, сряда, петък и неделя са дните, в които Москва е само на два часа и половина от Бургас. Полетите до руската столица са с час на излитане от Бургас 14:20.

Точно в 18:35 всеки понеделник и петък от летище Бургас излита самолетът за Лондон.

Повече информация може да намерите в интернет сайта на летище Бургас, на адрес: www.burgas-airport.bg.

От началото на годината до 27 октомври на летище Бургас са обслужени 2 444 244 пътници, което е около 4,5% повече в сравнение със същия период на миналата година.