Пак безобразно слаб Ботев! Канарите стигнаха само до равен с Пирин

Спорт

30-10-2013, 16:16

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Двата тима изпуснаха по една дузпа за крайното 1:1

Отборът на Ботев изигра трети пореден слаб мач. Днес представянето на канарите дори бе отчайващо слабо срещу последния в класирането Пирин (ГД). В крайна сметка жълто-черните стигнаха само до 1:1, което си е истинска сензация като се има предвид предварителните прогнози.

Мачът започна злощастно за пловдивчани, като още в 12-та минута на мача Панайотов пробва удар от около 25 метра и успя да изненада Стаховяк за 1:0.

В 35-та минута "жълто-черните" получиха шанс да изравнят резултата, след като Фиданин игра с ръка в полето си. За съжаление на стотината фенове на Ботев на стадиона, Валери Домовчийски би слабо и вратарят Абди Абдиков улови.

В самия край на първото полувреме Ромарио все пак изравни резултата, след като се въползва от грешка в отбраната на домакините.

В 85-та минута главният арбитър свири нова дузпа, този път за Пирин. Нарушението бе отсъдено заради игра с ръка на Елведин Джинич. Зад топката застана капитанът Петър Лазаров, който би силно в левия ъгъл на вратата, но опитния Стаховяк спаси.