"Ранобудните студенти": Няма да се срещаме с министри на Орешарски

Вчера министъра на образованието проф. Анелия Клисарова заяви, че е готова да се срещне с всички студенти, но не заради искането им за оставка на кабинета, а ако искат да обсъждат теми от образованието

„Ранобудите студенти” отговориха на това изказване на министъра обяснявайки, че темата за образованието ги вълнува, но няма да я обсъждат с ” представители на това изчерпало кредита си на доверие правителство”. Те смятат да представят исканията си пред следващия министър на образованието.

Ето и какво точно написаха студентите по повод думите на Клисарова:

„По повод изявлението на министър Клисарова от вчера, 30.10.2013 г.:
Разбира се, че темата за образованието силно ни интересува. Според нас образованието трябва да е приоритет за всеки, искащ да управлява България. НО, по никакъв начин няма да обсъждаме тази тема с представители на това изчерпало кредита си на доверие правителство. Нашите изисквания по тази тема ще бъдат предоставени на следващите властимащи, които и да са те. Вече поставихме своите условия за среща с Пламен Орешарски, в която да изложим своите аргументи за оставка. В дебат с неговите министри твърдо няма да влизаме.
Ранобудните студенти”