Графа идва в Стара Загора с благотворителен концерт!

Стара Загора Лайф

31-10-2013, 13:59

Снимка:

Организаторите

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Националното турне на Графа „Заедно за децата на България“ в подкрепа на Уницеф започна на 23 октомври в Пловдив, а на 1 ноември ще бъде в Стара Загора.

Графа винаги е споделял съпричастността си към каузите на УНИЦЕФ и загрижеността си към бъдещето на децата в България - „Първите години от живота на всяко дете са най-важни. Аз искам всички деца в България да живеят щастливи в семействата си – така, както аз съм имал възможността да израсна. Затова подкрепям УНИЦЕФ в работата им повече деца да растат здрави и щастливи заедно с родителите си.“, споделя той.

Певецът, музикантите DJ Bor4e (ударни, перкусии), Краси Тодоров (клавир), Мирослав Иванов (китара), Ивайло Звездомиров (бас китара), Росен Ватев (барабани) вече са готови с музикалната програма.

Билетите за концертите се продават в мрежите на Eventim, Ticketportal, билетните центрове по градовете и билетен център НДК. Цените варират от 8, 10, 15, 20, 30 до 40 лв.
50% от стойността на билетите от турнето ще бъдат дарени на УНИЦЕФ, за да подпомогнат работата на организацията по програми, свързани с подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.