Св.Тодоров: Мачът с Калиакра с нищо не е по-специален за нас

Спорт

31-10-2013, 15:58

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

От „Раковски" са направили предложение, вместо на 6.11 мачът за Купата на България да се изиграе на 16.11

Мачът с „Калиакра" Каварна, когото всички определят като дербито на Североизтока, не е по-специален за нас, каза днес на традиционната пресконференция ст.треньорът на Добруджа Светослав Тодоров, цитиран от ИА Добруджа. Готвим се за тежък двубой. Каварна имат нов треньор,, нов начин на игра, но всичко е разучно, допълни специалистът, пояснявайки, че поне по два мача на всеки съперник се гледат предварително за разучаване на играта. Светльо Тодоров изрази задоволството си от факта, че Добруджа респектира останалите отбори в групата, което се дължи на работата на футболистите и на играта, която показват на терена.

Според кмета на Каварна Цонко Цонев, предстоящата в събота, 2 ноември от 14.30 ч. среща ще има по-специален заряд и се очаква една страхотна футболна атмосфера. „Аз ще съм най-радостният човек на стадиона, ако дойдат много хора, които да подкрепят и двата отбора, защото така футболистите ще надскочат себе си", заяви треньорът на Добруджа.

От щаба на „Раковски" са направили предложение, вместо на 6 и 23 ноември, както е по програма, мачовете от турнира за Купата на България да се изиграят на 16 и 23 ноември, когато вече е приключил есенният дял от шампионата. ( последните мачове са на 9 ноември). От ръководството на Добруджа са се съгласили с това предложение, сега остава да се произнесе БФС.