Цецо Василев не пожела да уволни Мъри

Спорт

31-10-2013, 22:14

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Целта пред Ботев е участие в евротурнирите, бюджетът се вдига още за нови попълнения през зимата, обяви президентът Попов

Собственикът на Ботев (Пд) Цветан Василев не пожела на този етап да уволни Мъри. Банкерът гласува доверие на наставника въпреки трите поредни слаби мача на канарите.

На всичко отгоре Василев тотално свали летвата - до преди месец говореше, че Ботев е готов за шампионската титла, а сега изведнъж целта стана участие в европейските клубни турнири.

Ето какво съобщение излезе по темата в клубния сайт:

Уважаеми ботевисти,

В четвъртък (31.10) се проведе среща между собственика на клуба Цветан Василев, председателя на съвета на директорите Юли Попов, спортно-техническия директор Александър Александров и старши-треньора Станимир Стоилов. Непосредствено след срещата г-н Попов използва трибуната на клубния сайт, за да съобщи подробности от нея:

„На срещата бяха обсъдени слабите резултати и незадоволителното представяне на отбора в последните двубои от първенството. Г-н Василев декларира подкрепата си към спортно-техническия щаб.

Целта пред Ботев през настоящия сезон е спечелване на квота за участие в следващото издание на европейските клубни турнири.

Към бюджета на клуба ще бъдат отпуснати допълнителни средства, с които през зимата да бъдат закупени желаните от треньорския щаб нови футболисти. В края на първенството ще анализираме свършената работа и постигнатите резултати”.