Мъри пак се скри от медиите

Спорт

01-11-2013, 14:41

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Напоследък не показваме играта, която искам, разкри треньорът пред клубния сайт на Ботев

Треньорът на Ботев Станимир Стоилов отново не пожела да даде пресконференция за медиите, както стана и преди мача с Пирин (ГД). Специалистът реши да говори единствено пред клубния сайт.

Там Мъри призова своите възпитаници да положат максимимални усилия, за да тръгнат по възходяща линия от мача с Литекс. Наставникът на жълто-черните е категоричен, че липсата на публиката утежни задачата пред отбора, но въпреки това очакванията на специалиста са играчите да вложат всичко от себе си в търсене на успеха.

Ето какво заяви Мъри ден преди двубоя от 16-ия кръг в елита:

"Трябва да положим всички усилия в преследването на победата. В последните мачове не показваме играта, която искаме. Надявам се да преодолеем този спад и от мача с Литекс да започнем да демонстрираме формата от началото на сезона.

Всички заедно трябва да преодолеем този момент. Футболистите трябва да дадат всичко от себе си и да покажат амбиция да тръгнат във възходяща линия.

Искам да подобрим значително динамиката в играта и да си върнем настроението. Трябва да опитаме да се доближим до максимума на възможностите си. Наказанието да играем без публика е доста тежко за нас, но нашият отбор може и трябва да се справи с това".