Ремонт променя временно маршрута на рейса за Сарафово

Мисия Бургас

02-11-2013, 06:00

Снимка:

община Бургас, архив

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Допълнителни автобуси за Архангелова задушница

От вчера влезе в сила зимното разписание на автобус №30

Днес и утре поради извършване на строително-монтажни дейности, част от ул. "Ангел Димитров" в кв. Сарафово ще бъде затворена за движение, съобщиха от местната администрация.

До приключване на ремонта, маршрутът на автобусна линия № 15 на територията на квартала ще бъде временно изменен и автобусите ще минават както следва:  ....ул. "Октомври" -  ул. "Емона" - ул. "Ангел Димитров" - ул. "Брацигово " .... и ще спират на съществуващите спирки. 
Предварително се извиняваме за причиненото неудобство на гражданите, използващи двете спирки по ул. "Ангел Димитров" след ул. "Брацигово" в посока Поморие. Тези две спирки няма да се обслужват през посочения период.

Автобус №30 със зимно разписание

От петък влезе в сила зимното разписание по линия №30. Промените засягат последния курс на тръгване от Бургас , който ще се извършва в 22.40 вместо в  23.00 часа, както и курсовете до Казана в празнични дни.

Те ще се изпълняват в 6.00; 12.00; 18.00 от Автогара Запад /с връщане от Казана: съответно  6.35, 12.35 и 18.35/. 

Цялото разписание на линия № 30 може да видите тук.

Извънредни рейсове на Архангелова Задушница

За да могат бургазлии от различните части на града по-лесно да се придвижат до гробищния парк, на Архангелова Задушница, 2 ноември, събота ще бъдат пуснати в движение две допълнителни автобусни линии - №13А и №109.

Разписанието виж тук