"Щраус оркестра Виена" с бонус концерт в Бургас

Бургас Лайф

02-11-2013, 06:30

Снимка:

artbulgaria.org

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Виенско настроение завладява Бургас през декември

Събитието е в подкрепа на Бургас 2019

Виртуозните музиканти от Strauss Orchestra Vienna ще зарадват почитателите си в Бургас с втори коледен концерт. Поради огромния интерес билетите от по-ниската ценова категория за 20 часа на 11 декември са разпродадени отдавна, затова ще има още едно събитие от 18 часа, съобщиха организаторите.

Цените на билетите за по-ранния концерт са от 40 до 60лв. ВИП пропуските вървят по 70 и 80 лв. За събитието в 20 часа са останали само пасове от 60 до 80 лв. 

Както Burgasutre писа концертът подкрепя кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 година. 

Оркестърът е утвърдил се с името си не само на Стария континент, но също така в Америка и Азия. Многобройните турнета и участия в новогодишни фестивали, както и множеството записани албуми, го превръщат в синоним на автентичната виенска музика от времето на Щраус. В Бургас оркестърът ще се предствани с 27 музиканти и солистка. Изпълнението не е стандартен концерт, а шоу-спектакъл, включващ много закачки и постоянна комуникация с публиката. В репертоара си "Щраус оркестра Виена" има само и единствено произведения на фамилията Щраус.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен