Колко струва девствеността?

Доста по-малко от очакваното

Руска тийнейджърка пусна на търг девствеността си. Тя я продаде за малко повече от 30 000 американски долара, пише Lifestyle.bg.

Неназованата 18-годишна девойка, позната само с псевдонима Статухина, сама се рекламирала в сайт за онлайн търговия, определяйки се като „нова - неизползвана".

Срещата е трябвало да стане в хотел в Красноярск, където е щяла да преспи с мъжа, съгласил се да плати минималната сума, която е определила. Говорител на руската полиция коментира, че нямат намерение да разследват случая, тъй като купувачът не е нарушил никакви закони.

Имам спешна нужда от пари и затова продавам най-ценното, което имам, написа тя на сайта."Готова съм да го направя още утре, а също така и мога да покажа документи за девствеността си. След като представя документа, посочен от мен човек ще вземе парите, преди да се простя с девствеността, за да съм сигурна, че няма да ме излъжат," написа тя. Купувачът, спечелил търга, се казвал Евгений Волнов и платил с 3 100 долара повече над стартовата цла от 30 000.