Нова мода: Пратете плюшеното си мече на почивка

Пловдив Лайф

02-11-2013, 17:59

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Японска агенция предлага уникалната услуга туризъм за играчки

В живота на всяка плюшена играчка идва момент, в който трябва да остави сигурността и удобството на дома и да поеме по широкия свят, за да види какво се случва там. Или поне така твърдят от една от най-странните туристически агенции – японската Унаги Травел, пише peika.bg.

За да изпратите любимата си играчка на път, трябва първо да я пуснете по пощата до адреса на агенцията, а те ще се погрижат за всичко останало. Единственото условие е пътникът да не тежи повече от 250 грама. Цените на туровете варират от 45 долара за панорамна обиколка на Токио до по-далечни дестинации като Европа и САЩ.

Всъщност туристическата агенция е насочена към хора, които по различни причини не могат сами да пътуват – имат страх от летене, здравословни проблеми или просто не разполагат с достатъчно средства. Някои от тях успяват да съпреживеят приключенията на плюшените си приятели толкова реално, че използват услугите на агенцията отново и отново.

От Унаги травел се ангажират всеки ден да публикуват във фейсбук страницата си снимки от екскурзията на играчките, за да са сигурни собствениците им, че плюшките се забавляват и всичко с тях е наред.