Рецепта за перфектното неделно утро

Животът

03-11-2013, 08:05

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Използвайте удобното легло по предназначение – не ставайте от него!

Всеки ден е празник, но в неделя сутрин е най-добре. Знаем, че на много от вас главите им се мотат безпощадно, особено ако са прекалили с алкохола предната вечер. Но каквото и да ви се е случило в събота вечерта, мислим че знаем какво може да ви вдигне на крак или поне да направи престоя ви в леглото по-приятен в неделя сутринта.

"Говорим за неделя сутринта”, това е всичко което ви трябва и то точно в тази последователност:

удобно легло – 1 брой;

любяща жена – 1 брой;

асприн;

кафе;

палачинки;

телевизор - 1 брой;

бира и шкембе, "колкото поеме".

Начин на приложение:

Събуждате се, когато усещате, че сякаш предната част на главата ви ще се отлепи, а в тила все едно ви е ударил Арнолд Шварцнегер с бухалка. Пределно ясно е, че вече не може да се спи.

Използвайте удобното легло по предназначение – не ставайте от него.

Любящата жена. Ако сте щастливец и имате до себе си такава, не се колбайте също да я "използвате" по предназначение. Това ще рече да ѝ се примолите със сетни сили да отиде в кухнята и да ви донесе аспирин, да ви направи кафе и палачинки. Да кажем, че има такава перфектна жена, значи трябва да я боготворите цял живот. Ако трябва запишете си някъде, за да не забравите. 

Идва ред на телевизора. След поглъщането на аспирина, кафето и палачинките, може да пуснете телевизора без да се страхувате, че главата ви ще експлодира. След кратка, около половинчасова тв терапия, трябва вече да сте готови за същността на неделя сутринта – бира и шкембе. Всъщност тази чудодейна комбинация може да е единственото нещо, което да ви накара да станете от леглото за малко. Но не се колебайте да го направите, след поглъщането на достатъчно количество бира и достатъчно количество шкембе, ще се почувствате като нов човек. Тогава можете да се замислите и за други благини на неделния ден, като това да се отблагодарите подобаващо на жената, която ви е приготвила закуска и се е погрижила за вас в най-тежкия момент. И всичко ще е напълно перфектно, освен ако тя не изпитва непреодолимо отвращение към чесъна.

Ами това е, добро неделно утро!