Кондьо: Аз съм измислен сутеньор

Кондьо заяви, че прекрасно знае кой го е натопил

Аз съм измислен сутеньор. Може да питате сутеньорите в Сливен и къде ли не. Заради мен, дето ме измислиха, че съм сутеньор, хора станаха генерали. Пък колко пари съм бил получил, коя държава ме издирвала... Какво ли не измислиха. И накрая така си и останах с името - сутеньор. Това каза в „ДикOFF" сливенският ромски славей Кондю Стефанов-Кондьо.Той заяви, че бил натопен от своя танцьорка, която си имала сутеньор. „Другата, дето ме натопи, изобщо не я познавам. „Метнаха" ми я на мен, за да стане по-тежко наказанието.

„Защо те изработиха?", попита Сашо Диков.

„Може би защото мразят чалгата. Едва ли не аз съм „виновника" за тази музика. Както бях на върха, взеха да ме „стрелят". Бях най-слушания певец, а паднах в ниското. Аз човек ли съм убил? От самата присъда се вижда, че са искали да ме затрият изцяло. Но Бог вижда и така става. Защото неправдата винаги се показва", каза певецът.

Той заяви, че е простил на тези, които са го вкарали зад решетките. „Работих в затвора, шлайфах коли, боядисвах. В затвора има и мъжки момчета, пичове. 80% са мъже", пресметна „мъжките проценти" Кондьо.

Попитан на какво го е научил затвора, той отговори: „Затворът ме научи на мъдрост, да не вярвам на приятели. В момента нямам нито един приятел и не искам да имам. Няма приятели, има само интереси".

Кондьо заяви, че прекрасно знае кой го е натопил. „Станалото - станало. Продължавам пътя си. Живея с Бог. Приех Господ за мой спасител, за да бъде спасено цялото ни семейство", заяви повярвалият Кондьо.

Той разкри, че освен новите песни, които записва, има и ново амплоа - като актьор. „Ти ме гръмна, като разбрах, че си стана и актьор", каза Диков. „Защо изобщо се нави?". „Защо не? Нали всички сме артисти. Малко на майтап отидох", каза певецът.

Диков не пропусна да го попита за пикантните моменти в снимките - тези, в които Кондьо снима секссцена. „Отначало се дърпах. Това викам, няма да го направя. Сложиха някакви възглавници между мен и момичето (за да не се възбуждам) и заснехме сцената. Поклатихме се малко и това е", каза Кондьо.