Пазарджишка група решена да покори света

Животът

03-11-2013, 10:46

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Момчетата от "A Beautiful Lie" готови за голямата сцена

Участвахме в "Голямото междучасие", защото това е конкурс за ученически групи, които искат да пробият. Ние сме точно такава!

Това споделят момчетата от най-добрата ученическа група "A Beautiful Lie" от Пазарджик, избрана в конкурса на група D2, предава БГНЕС.

"A Beautiful Lie" са група от една година и са в състав Стефан Стойнов на 16 години – вокал, 19-годишният Емануил Колев – китара, Тодор Бързев на 18 години – китара, Иван Горанов също на 18 години – бас и 17-годишният барабанист Христиан Коев.

Конкурсното парче "The Family" е шестата им авторска песен. Музиката се прави от цялата група, докато текстовете са запазена територия на вокала Стефан Стойнов.

„С момчетата си падаме по тежката музика и решихме да направим нещо по-яко. Аз пиша текстовете, защото мислите са прекалено много и трябва някак да си ги изкарам от главата", споделя вокалът на групата Стефан.

Всички песни на групата са англоезични, защото така се стремят някой ден да популяризират музиката си извън България. "Сега започваме да го правим и не се смятаме за професионалисти, но наистина това ни е мечта. Искаме да се занимаваме с това професионално. Конкурсът наистина беше труден, защото групите бяха наистина на много високо ниво. Мислихме, че няма да го спечелим, но когато обявиха втората група и останахме само ние…чувството е неповторимо просто", казва барабанистът Христиан.