Николета се подигра с Венета

Водещата направи за смях колежката си в ефир

Николета Лозанова направи за смях Венета Райкова. Популярната тв звезда захапа водещата на „Горещо“ след цензурираното интервю за Валери Божинов. Миналата събота Венета излъчи редактирано интервюто с Моника Валериева за отношенията й с Валери Божинов, заради писмо от футболиста, да не се споменава името му в ефир.

От своя страна Ни Ло се посмя доста за сметка на колежката си, като поиска да сложат пегел на всяко име, което произнесе в началото на предаването си. Така много от зрителите се чудеха дали плеймейтката използва нецензурни думи в ефир, докато накрая не стана ясно, че просто се подиграва с колежката си.

Въпреки че според някои зрители поведението на Николета беше детинско, други определено се забавляваха с войната между двете водещи. В битката за рейтинг и зрителски интерес, двете тотално се забравиха.

Но из форумите коментират, че този сблъсък не се отразя добре на никоя от двете. Николета си прави шеги за сметка на Венета Райкова, а в желанието си да бъде най-гледана, водещата на „Горещо“ се чуди кого да покани при себе си.

В социалната мрежа се чуха коментари, че на аудиторията й липсва предишната Венета.

Само допреди няколко години тв звездата смело обикаляше партитата и купоните и разкриваше наистина потресаващи факти за звездите и живота им, а днес се позовава само на непроверени слухове и се чуди коя старлетка да покани.