ПловдивУтре: 4 ноември

Мисия Пловдив

03-11-2013, 17:59

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога ще се случва в града

В понеделник служителите от администрацията на район „Централен” ще се включат в акцията за безвъзмездно и доброволно кръводаряване. Организираното събитие под мотото „Дарете кръв – спасете живот” ще се проведе от 8:30 ч. до 13:00 ч. в сградата на ул. „Христо Г. Данов” № 39.

Студенти от Медицинския университет в Пловдив и други европейски висши учебни заведения ще имат възможност да преминат уникален интегриращ курс по нуклеарна фармация в града на тепетата. Утре от 09.00 часа във 2-ра аудитория на Аудиторния комплекс на МУ-Пловдив студентите започват обучение за това как да създават продукт за лечение и диагностика на тумори.

По същото време в зала 5 на Окръжен съд Пловдив ще се разглежда делото срещу бившия кмет на община Куклен Димитър Сотиров и неговия заместник Иван Апостолов. Според обвинителния акт разхитените средства по роднински фирми и за лични нужди на Сотиров са общо 891 954 лева.

От 12.00 часа в пресклуба на БТА – Пловдив, ще се проведе пресконференция на тема: Връщането на Куршум джамия и зелената площ около нея на Мюсюлманското изповедание по решение на Окръжен съд Пловдив. В дискусията ще се включат д-р Емил Кабаиванов – кмет на община Карлово, Антон Минев зам.-кмет на община Карлово и Стойо Карагенски Председател на Общински съвет Карлово.