„Берое“ прегази „Локомотив“ с 3:0

Спорт

03-11-2013, 20:00

Снимка:

beroe.bg

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

„Берое“ победи с категоричното 3:0 „Локомотив“ (Пловдив) в мач от XVI кръг на „А“ група.

Резултатът бе открит в 17-ата минута. След многоходова акция на „Берое“ Георги Андонов стреля от 22-23 метра фронтално на вратата по земя и се разписа за 1:0. Седем минути по-късно Давид Каядо вкара седмия си гол за беройци през този сезон. Венцислав Христов бе точен за 3:0 в 54-ата минута на мача. Беройци изпуснаха още поне дузина положения да победят и с още по-голяма разлика в мач, в който футбола под Аязмото отново носеше удоволствие на публиката и играчите.
Надъханата игра на беройци доведе и до втори гол в 24-ата минута когато Пламен Крумов изпълни триково пряк свободен удар. Вместо центриране, той пусна назад по земя, от където дебнеше Давид Каядо и фронтално на вратата от точката за изпълнение на дузпа португалецът прати топката във вратата за 2:0.
След почивката гостите започнаха по-активно като успяха да задържат по-дълго топката в половината на „Берое“, но без завършващ удар, който да застраши вратата на Караджов.
И точно когато трябваше „Берое“ стигна до третия си гол. Пламен Крумов центрира от корнер. Топката попадна в наказателното поле, където след няколко удара на Мартинс и карамболи със защитата кълбото попадна във Венцислав Христов, който от точката за изпълнение на дузпа направи резултата 3:0.
Следващият мач на „Берое“ е на 9 ноември, събота, от 15:15 часа в Стара Загора срещу „Левски“ (София), припомня официалният беройски сайт beroe.bg .