Легенда на нафтата гледа на живо Григор Димитров в Париж

Спорт

04-11-2013, 17:10

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Димитров посетил двореца Версай, направил еднодневна обиколка на Лувъра, Айфеловата кула, а два дни бил и в Брюксел, за да разгледа Европейския парламент

Известният футболист и треньор на Нефтохимик Станимир Димитров, разказа интересни моменти от едноседмичната си визита до Париж и Брюксел. Димитров бе със семейството си в двете европейски столици, за да свали напрежението след трудния сезон като треньор в нафтата.

Димитров посетил двореца Версай, направил еднодневна обиколка на Лувъра, Айфеловата кула, а два дни бил и в Брюксел, за да разгледа Европейския парламент и забележителностите на белгийската столица. Наблегнал и на морските специалитети в ресторантчетата из стария център на града.

Заедно със своя добър приятел и отявлен фен на футбола и спорта в Бургас Николай Мамрицов те отделили един ден на тениса, като изгледали двубоя на Григор Димитров и Фабио Фонини, от Мастърса в Париж, който нашия тенисист спечели с 2:1 сета. Бургазлии били най-мощната подкрепа за Гришо в залата, където повечето зрители били привърженици на италианеца.

-Бяхме на втория ред до корта, някъде на около 5-6 метра от Григор – каза Станимир. При всяко негово отиграване го подкрепяхме и се радвахме. На няколко пъти в края на геймовете той се обръщаше към нас и се усмихваше, което приехме като един вид благодарност за подкрепата, заяви легендата на Нефтохимик.

След мача на Григор, Станимир Димитров и неговият спътник изгледали и мачовете на Надал и Джокович от същия ден на турнира.