Горещи студентски партита в White Bar (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

06-11-2013, 15:44

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

Ела сега и грабни големи награди от томболата за 8-ми декември!

Най-интересното място за забавления в Пловдив White Bar организира вечер на студентите. Снощи бе първото от редица партита специално за млади и диви хора.

Всеки вторник барът на хотел "Лайпциг" очаква студентите за разбиващи купони.  За вас, студенти, заведението е предвидило алкохол на най-ниски цени. Атрактивните танцьорки, които ще демонстрират уменията си на пилона, ще пълнят душите ви в делничната нощ. Водещ ще ви забавлява с интересни игри и примамливи награди - поименни ваучери за 1, 2 или 5 водки, както и бутилка от спиртното питие, която можете да консумирате на момента с вашите приятели.

За вашето добро настроение ще се погрижи  DJ Turbo с най-новите и модерни парчета, а професионален фотограф ще запамети спомена от тази незабравима вечер. Всичко това и още много изненади и емоции ви очаква още следващия вторник в White Bar.

Това не е всичко. Всички студенти ще имат и възможността да участват в томбола с награди. Условието е много просто -трябва само да попълните името и телефона си във флаера, който е поставен на масата ви и да го пуснете в урната на White Bar !

Късметлиите ще бъдат изтеглени на студентския празник - 8-МИ ДЕКЕМВРИ. А наградите изобщо не са за изпускане:
-Телевизор
-Таблет
-Романтичен уикенд за двама в президентския апартамент на хотел Лайпциг
-Новогодишен куверт за White Bar
-тениски, шапки и още куп други неща

Вижте още снимки от първото Pre Student Party ТУК!

 

https://www.facebook.com/events/227937844047934/