Еротичен масаж с топено сирене е новият хит

Животът

06-11-2013, 18:43

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Новата услуга включва обтриване на тялото на клиента с млечния продукт, след което "масажистките" педантично излизват субстанцията

Еротичен масаж с топено сирене е новият хит в Азия. Спа-центровете в малайзийската столица Куала Лумпур са започнали масово да се зареждат със сирене, вместо с масажни масла, пише lifestyle.ibox.bg.

Новата услуга включва обтриване на тялото на клиента с млечния продукт, след което "масажистките" педантично излизват субстанцията.

Разкритието е на местния в."Хариан метро", чиито репортери открили по време на свое разследване новата услуга в някои салони за еротичен масаж край столицата.

Масажистките обикновено са представителки на най-древната професия, идващи от Китай, Индонезия или Виетнам. Проституцията в Малайзия е незаконна, доколкото населението на страната е предимно мюсюлманско. Но местните медии непрекъснато излизат с публикации за секс-индустрията в страната, в която основни действащи лица са проститутки от Китай, Виетнам, Тайланд и Индонезия, които действат "под прикритие" като масажистки.

Във втора публикация по темата "Хариан метро" цитира представител на местната власт в Субанг Джая, предградие на Куала Лумпур, който се заканва, че собствениците на масажните салони с нововъведението, както и "масажистките" подлежат на сурови наказания, ако бъдат заловени да извършват "безотговорни действия". Без да влиза в детайли, служителят Азфаризал Абдул Рашид определя нарушенията на закона като "тежко заболяване на съвременното общество".

По-голямата част от малайзийците са консервативни мюсюлмани, но в страната има многобройни китайски и индийски общности, чиито представители са по-разкрепостени. Полицията редовно извършва показни акции срещу проституцията, широко отразявани в таблоидите на страната, но цялостното впечатление е, че властите като цяло си затварят очите за секс-индустрията, която носи значителни приходи.