Раздават очила на пловдивчани

Мисия Пловдив

07-11-2013, 06:58

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Поредната благотворителна акция на район „Централен”

Днес от 11.00 ч. в сградата на Община Пловдив, кметът на район „Централен” г-жа Райна Петрова, съвместно с дамите от Lions клуб „Евридика” – Пловдив, ще раздават диоптрични очила на гражданите в затруднено положение.

Поканени са и социално слаби граждани, хора с увреждания и хора от третата възраст от Клуб „Здраве” с ръководител г-жа Мария Радева, Клуб „Блага дума” с ръководител г-жа Атанаска Адамова, Централен клуб на пенсионера с ръководител г-жа Росица Лекова, СНЦ (Сдружение с нестопанска цел) „Надежда за достоен живот” с ръководител г-жа Веска Младенова.

За представяне на медицински документ г-жа Райна Петрова изказва благодарност на д-р Сапунджиев – управител на ДКЦ II, за оказаното съдействие и направени безплатни прегледи от специалисти от управляваното от него ДКЦ.

Това е поредното доказателство, че съвместната работа между институциите и гражданските сдружения допринасят за благото на гражданите. Благодарим и на дамите от клуб „Евридика” за благотворителната кампания и грижата за пловдивчани, заявиха от районната администрация.