Кафето издава характера

Животът

07-11-2013, 08:15

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Почитателите на нес кафето обичат да отлагат нещата и са прекалено безгрижни

Кафето, което пиете, отразява характера ви. Ако обичате кафе с много пяна като капучино, вие вероятно сте обсебващ и контролиращ, а ако предпочитате лате, значи обичате да доставяте удоволствие на другите.

Клиничният психолог д-р Рамани Дурвасула извършил изследването сред 1000 почитатели на кафето.

Той оценил различни често срещани типове характер и психологически черти, включително интровертност и екстровертност, търпение, перфекционизъм, топлота, бдителност, чувствителност и дързост.

Любителите на черното кафе са праволинейни и здравомислещи. Те обичат нещата да са прости, могат да са спокойни или на настроения. Те също така са резки и презрителни.

Предпочитателите на латето са по-невротични и склонни да доставят удоволствие на другите хора. Те с радост помагат на околните, но не полагат големи грижи за себе си.

Почитателите на нес кафето обичат да отлагат нещата и са прекалено безгрижни.

Хората, които поръчват подсладени напитки като айскафе са "социално дръзки", смятат се за "прекалено бързо израснали деца", запазили детската си чувствителност, и се чувстват млади по дух. Тези почитатели на кафето невинаги правят разумен избор и могат да са безразсъдни. Те също така задават тенденции.