ПловдивУтре: 8 ноември

Мисия Пловдив

07-11-2013, 18:42

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив утре

Общинският съвет в Пловдив се събира на извънредна сесия точно в 9 часа. Единствената точка на заседанието е предложението кметът Иван Тотев да представи доклад кои "незаконосъобразни решения" е изготвила общинската администрация и е внасяла за разглеждане от общинските съветници. Нужният кворум, за да има заседание е от 26 съветници.

В 10 часа в Дома на културата "Борис Христов" ще се проведе кръгла маса на тема: Заеми, дефицит и данъци за развитието на Пловдив. Ще присъстват председателят на съюза на икономистите професор д-р Кръстьо Петков, експерти от съюза и преподаватели- икономисти от Пловдивските университети.

И още:

Областната дирекция на МВР-Пловдив ще отбележи професионалния празник на Полицията с Ден на отворените врати. От 10 до 13 часа пловдивчани могат да разгледат всички районни управления на територията на града.

Не забравяйте:

Утре е Архангеловден! Имен ден празнуват Ангел, Ангелина, Лина, Михаил, Михайлина, Михаела, Мила, Милена, Рангел, Рафаил, Гавраил, Гаврил, Серафим, Райко, Рая, Радко, Райна, Радослав, Рада, Радостин, Радивой, Емилия, Емил, Райка, Райчин, Рачо, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Милко, Милка, Михо, Геле, Ханка