Артистични бургазлии в надпревара за Мис и Мистър топ лица на Бургас

Бургас Лайф

09-11-2013, 06:31

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Търсят Мис и Мистър Топ Лица на Бургас

Победителите ще станат ясни на 15 ноември

Кандидатите да носят титлата топ лице на Бургас ще трябва да покажат и артистичните си заложби, освен задължителното дефилиране в официални костюми и по бански. 

"Мис и мистър Топ лица на Бургас -2013 ще атакува елегантно културния и нощен живот на града. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите", каза продуцентът на конкурса Димитър Увалиев и допълни, че талантът няма нужда от анонимност.

Затова в нощта на 15 ноември от 23 часа в клуб Кибо ще бъдат излъчени новите крал и кралица на града. Избрано жури ще отсее най-достойните за короната, а победителите освен престижните титли ще получат парични и предметни награди.

Желаещите да се запишат в конкурса трябва да имат навършени 16 години и да са "кореняци" бургазлии. Това означава да са родени, да следват, учат, работят или някои от родителите им да са от Бургаска област, обясниха организаторите.

"В шоуто за модели има и още един конкурс- мис и мистър Български топ лица- клон Бургас-2013. В него могат да участват желаещи както от Бургас, така и от други градове. Тези обаче, които са от други локации, нямат право на присъствие в мис и мистър Топ лица на Бургас-2013", допълни Увалиев.

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Бургас-2013 е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Основен медиен партньор на модното шоу на сезона в морския град е и Burgasutre.bg.