Куп красавици в White bar, избират "Кралица на света"

Пловдив Лайф

09-11-2013, 14:51

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Момичетата отсядат в хотел "Лайпциг"

Едни от най-красивите момичета пристигат в Пловдив за конкурса „Кралица на света - България 2013“.

Домакини на участничките в конкурса са Хотел Лайпциг и White Bar, където на 12-ти от 19:00 часа ще бъде официалното им представяне, само ден преди самия конкурс.

Ценителите на женската красота ще може да ги видят отблизо днес в White Bar, когато участие ще има и известния DJ Andrez.

Утре всяко от момичетата ще запише своя видео визитка на интересни места из хотела и White Bar, които ще може да видите съвсем скоро в Plovdivutre.bg.

Модна агенция „Мега Талант Груп“ е оторизирана да проведе състезанието за красота, което ще избере българската участничка в престижния международен конкурс.

„Кралица на света“се избира от 1988 г., когато за първи път се провежда в Германия. Организатор на конкурса е Ерих Райндл, дългогодишен организатор на „Мис Австрия“, „Мис Германия“ и „Мис Европа“. „Кралица на света“ има за цел да дава своя принос за мира и разбирателството между всички нации, като показва красотата и разнообразието на всички етнически групи и представителките на различните страни. В същото време организаторите на конкурса искат да популяризират туризма в държавите участващи в конкурса чрез материали в медиите, срещи с политици и участия в местни културни събития. За 25-годишнината на конкурса през тази година организаторите планират грандиозен спектакъл. Тази година се водят преговори финалът да се проведе в град Истанбул, Турция.