Бургаски търговци привличат клиенти с “happy hours” отстъпки

Парите

10-11-2013, 10:39

Снимка:

Burgasutre, архив

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

С малко, но все пак - намалението в цените на тока е факт

Голяма част от магазините пуснаха избрани артикули с до 50% отстъпки

Бургаските търговци и тази година не изневериха на наложилата се през последните няколко сезона тенденция, намалениятa да стартират още в началото на ноември.

Не само бутиците за дрехи и обувки обаче привличат купувачи с огромни надписи за примамливи отстъпки. От трика за вдигане на оборота през трудния за търговците ноември се възползват дори магазините за електронни цигари, видя репортер на Burgasutre.

Наред с изкушаващите промоции, все по-често родните продавачи прибягват и до силно разпространения на запад “Happy Hour”, в който в определени дни и часове клиентите получават отстъпки от 10 или 20%.

За да бъдат привлечени още повече клиенти нерядко бонус отбивката от цената може да се комбинира и с други промоции за радост на шопинг маниаците. 
Минус 40% пък обявиха световните фешън гиганти OVS, MEXX, M&Co за ранната есенна колекция. Подобни намаления изкараха и нискобюджетните марки в града. След 50% оff могат да се намерят блузи от 15 до 25 лв., а панталоните и дънките вървят между 30 и 40 лв. Тениските пък са между 5 и 10 лв.

Отново са в сила и популярните промоции “Купи за 200, плати 100”, артикул подарък или такъв на символична цена при покупка на два други.

В центъра част от магазините за обувки също удариха тотална разпродажба на избрани модели.

Така още преди първия сняг дамите в града могат да се обзаведат с елегантни ботуши за 40 лв., а тези тип апреска са за под тридесетачка.