Мариан влюбен в Лияна, Златка - бременна

Златка Райкова призна пред съквартирантите, че двамата с гаджето й Георги очакват първото си дете.

"Двамата имаме сериозни намерения един към друг и искам да ви призная, че съм бременна", обяви блондинката. Те дори поканиха за шафери на бъдещата си сватба някои от VIP-овете, като се спряха на Тервел и Златка Димитрова. Мариан пък заяви, че ще им омеси питката.

Някои от зрителите на VIP Brother обаче се усъмниха дали признанието на Златка Райкова е истина или част от някоя мисия.

Междувременно пък пред приятелите си в Къщата Мариан Кюрпанов призна, че изпитва чувства към Лияна, но го е страх от тях. Той разказа, че е бил наранен от момиче, което страшно много прилича на Лили, и не знае какво да прави в отношението си към фолк певицата.

Фактът, че той за момента не иска да живее в България, също е пречка двамата да са заедно. Освен това Мариан не можел да осигури стандарта, на който Лияна по думите му била свикнала.

Той обаче е категоричен, че ще си поговори с нея за чувствата си, когато двамата са извън Къщата. Дали тя ще повярва в добрите му намерения не е ясно, след като в момент на ярост Ваня й каза, че любимият й приятел е обявил, че "ще я прасне", преди да си замине за Америка.