Псувни и ругатни след варненското дерби при децата

Спорт

10-11-2013, 15:10

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Черно море удари Спартак със 7:1

Отборът на Спартак 1918, родени 1999 г. успяха да победят една година по-малките от тях футболисти от градския съперник Черно море с 3:2, в среща от регионалното първенство, играна под Аспаруховия мост. Въпреки че поведоха в резултата чрез Лъчезар Йорданов, Радослав Михайлов, младите таланти на моряците, водени от легендата Тодор Марев, допуснаха три безответни гола. Така "соколите" на Николай Станчев направиха пълен обрат в срещата чрез Доукан Седат, Георги Милушев и Румен Касабов.

След двубоя футболист на Спартак е провокирал родителите на децата от Черно море, които реагирали на нападките на младока. Последвали остри реплики и псувни между родителите на децата на двата тима, като за малко не се стигна до ръкопашни схватки. Треньорът на соколите Николай Станчев пък издърпа своя футболист и го прибра в съблекалнята, като успокои родителите, че ще вземе мерки това да не се повтаря.

Родените 1999 г. млади таланти на Черно море, водени от Тодор Попов пък победиха една година по-малките футболисти на Спартак със 7:1. Въпреки че повеждат в резултата, соколите допускат цели 7 гола през втората част. По две попадения за победителите реализираха Ивелин Маджаров, Калоян Тодоров, Кристиян Арсковски, а Мартин Недев добави един за крайния успех.