Ани Цолова стана "татко"

Журналистката е толкова затрупана от работа, че детето й я бърка с баща си

Когато сменили работното си място от Би Ти Ви в Нова тв, Ани Цолова и Виктор Николаев били в "емоция, която продължила доста дълго време". Това разказват двамата водещи на сутрешния блок в интервю за "24 часа".

 

Цолова обяснява, че мъжът й Васил я е подкрепил, гледал е сина им Калоян: "Аз дори физически да бях вкъщи, психически не бях. Дадох си сметка за това, когато един ден Калоян се обърна към мен и каза: "Тати".

Цолова и Николаев били поканени в Нова телевизия от шефа на медията Дидие Щосел. Той им се обадил в средата на отпуска им през лятото.

"Ние излязохме във ваканция в края на юли. Карахме спокойно море, после малко по-неспокойно море. В един момент получихме предложение, за което да се замислим. Ситуацията беше такава, че се замислихме и приехме", разкрива Виктор.

Двамата отричат да са отишли в Нова тв за повече пари. "Чак на третата ни среща стана въпрос за пари, която беше и финалната. Тогава ние казахме: "Да, ще дойдем в Нова тв", и той повдигна въпроса: "А искате ли да обсъдим и тази тема?" Това е истината", категорична е Ани.

"Пълна пропаганда е, че сме се продали и сме дошли за пари. За пари преди това не сме си говорили, не сме се интересували дори помежду си и за заплатите си, не сме искали пари", допълва Виктор.

Неговата екранна партньорка казва, че темата за заплатите им е била последната, която са обсъдили с шефа на Нова телевизия: "Беше ситуация, в която парите нямаха значение в чисто емоционален план за мен поне". Виктор допълва: "Причината беше подходящият момент и наистина ново предизвикателство в момент, в който се чудиш да се занимаваш ли с тази професия, или не".