Стивън Тайлър нацелува нашата "Мис Вселена"

Пловдив Лайф

11-11-2013, 11:42

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Коя е новата "Мис Вселена"

Рокаджията не пропусна да пофлиртува с българката

Родната красавица Венета Кръстева се оказа в прегръдките на Стивън Тайлър, докато световната звезда журираше на конкурса "Мис Вселена 2013".

Популярният рокаджия от Aerosmith страстно нацелува по бузата нашето момиче в паузите на модния форум, зад който стои милиардерът Доналд Тръмп.

Русокоската не се класира в челната тройка, но пък бе сред личните фаворити на музиканта. Тайлър, който има афинитет към модели, не пропусна да пофлиртува с българката, като й отправил комплименти за това колко добре изглежда.

В надпреварата за "Мис Вселена 2013", чийто финал се проведе в концертната зала "Крокус Сити Холл" в Москва, първа стана венецуелката Габриела Ислер. Тя грабна златната корона и награда от $250 000. Руската столица за първи път за цялата 62-годишна история на конкурса стана домакин на популярното шоу.

До финала бяха допуснати едва 16 от 86-те претендентки. Сред тях бяха представителките на Китай, САЩ, Великобритания, Никарагуа, Индия и др. За съжаление 21-годишната Венета Кръстева отпадна още на първия тур, до полуфинала не достигна и представителката на домакините рускинята Елмира Абдразакова.