Четирима в болница след сблъсък на пътя

Крими

12-11-2013, 11:27

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Трима се потрошиха в две катастрофи

Единият от водачите бил неправоспособен, а другият почерпен

Четирима души са настанени в болница след катастрофа в бургаския квартал Долно Езерово. Инцидентът става снощи около 22,50 ч. в района на кръстовището на улиците Ропотамо и Астория.

По данни на полицията произшествието става заради отнето предимство на водача на опел, с бургаска регистрация. Той се врязва в мерцедес, зад волана , на който бил неправоспособния-Д.Г., 19 годишен от Бургас / същият е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел - 0,92 промила/.

От ПТП в МБАЛ – Бургас са отведени : водачът на л.а. Опел - прегледан и настанен в отделение Ортопедия, с контузия на пръстите на лявата ръка, без опасност за живота, водачът на л.а. «Мерцедес» - прегледан и настанен в отделението по Неврохирургия, с контузни рани по главата, пътника от л.а. Опел - Т.М., 18 годишен от Бургас, прегледан и настанен в отделение Реанимация, с контузия на белия дроб, без опасност за живота и пътника от л.а. Мерцедес - С.И., 19 годишен от Бургас, прегледан и освободен за домашно лечение, с контузни рани по главата.