Расистки скандал в Ботев!

Спорт

12-11-2013, 13:55

Снимка:

centrumcrew.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В отбора има скъпоплатени черни бездарници, обявиха от фракцията Centrum Crew

Една от фенските фракции в Ботев - Centrum Crew, забърка грандиозен расистки скандал с две поредни декларации. В първата хем се застава зад спортно-техническото ръководство, хем се уточнява, че в „отбора има скъпоплатени черни бездарници”.

Другата декларация на Centrum Crew е по-скоро политическа и е против допускането на имигрантите от Сирия и мюсюлманския свят на територията на България.

Случайно или не, в декларацията е споменато и името на Турция, но написано обаче с малка буква, което също може да се тълкува като политически протест.

Plovdivutre.bg публикува без редакторска намеса двете декларации на жълто-черните фенове, за да прецените сами има ли в тях политика и расизъм.

Centrum Crew е против допускането на имигрантите от Сирия и мюсюлманския свят на територията на република България. Тези преселници са хора, които мислят единствено и само за религия си, извършили множество престъпления в страните от където идват и представляват опасност за всеки български гражданин. Подобни преселения на Балканите са се случвали само по време на османското робство и тяхната цел е била унищожаване на българския народ. Така и в момента тези хора биват вкарвани в България, благодарение на турция, с единствената цел промяна на етническия облик на нашата държава за сметка на местното българско население. В София и други градове вече си изпатиха от заселването на тези престъпници. На много места българите ги е страх да излизат от къщите си благодарение на далновидните решения на хората в НС. Подобно нещо в Пловдив няма да допуснем. Тервел ги спря преди 1300 години и вие политици няма да плюете върху завета му!

Някои хора много бързо забравиха окаяното състояние, в което се бе превърна нащата религия Ботев през онези 10 години на селско управление. Не помните ли нямахме дори факс на стадиона... А днес освен база и строящ се стадион имаме и надеждата, че можем да се борим за нещо повече от оставане в А група. Да, в момента отбора е в тотална дупка. Знаем, че има скъпоплатени черни бездарници, но имаме обещанието на собственика за скъпа селекция, а каквото обещава той го спазва. Сега е най-лесно да изгоним Мъри и да го обвиним за всичко в клуба, но така ставаме досущ като едни рогати и един грухтящи на 120 км западно от Пловдив. Centrum Crew застава твърдо зад отбора и спортно-техническото ръководство. Като най-дейната група на стадион "Христо Ботев" ние продължаваме да подкрепяме отбора, както сме правили и в най-тежките моменти в историята ни, и намираме за ненужно да говорим против хората, които ни донесоха толкова сладки победи и моменти в евро турнирите. Ботев се обича без да се дискутира!