ПловдивУтре: 13 ноември

Мисия Пловдив

12-11-2013, 18:31

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде, кога, какво в Пловдив утре

Утре в Пловдив ще е ден за поредното заседание на местния парламент. 17 предложения плюс 1 извънредна точки ще обсъждат общинските съветници.

От  11.00 часа  в градинката до блок 211 на бул.”6-ти септември” кметът на район „Централен“ г-жа Райна Петрова ще открие първия в България и единствения в света Паметник на пчелата. Тази година Общинско пчеларско сдружение „Акация 1899“ чества своя 100-годишен юбилей - една забележителна дата, в чест на която се поставя този паметник.

Утре от 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на ръководството на ПП Обединени земеделци. Петя Ставрева – председател на партията, заедно с други членове и представители от Пловдив и района ще обсъдят новото ръководство. На дискусията ще бъде представена и позицията на ОЗ за протестите в страната.

В  18.30 часа читалище „Възраждане”, галерия „ Възраждане” и танцово студио „Дуенде” ще представят късометражния филм „Книгите на Орфей”- визуална интерпретация по едноименното произведение на композитора Beat Furrer . Филмът е един визуален експеримент, осъществен със средствата на танцовия театър.