Бадема: В ЦСКА е по-сладко, защото е много трудно

Спорт

12-11-2013, 21:01

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Няма напрежение, каза националът

Звездата на ЦСКА Емил Гъргоров спечели наградата за играч на месец октомври в анкетата на Пресклуб "България". Нападателят говори за моментното състояние на "червените" и предстоящото дерби с Левски, пише Sportline.bg.

 

"Ние падаме, Левски също пада. В момента обаче не трябва да гледаме това. Трябва да се концентрираме и да гледаме начина, по който играе Лудогорец и да се опитаме да се доближим до тях, защото само така може да тръгнем нагоре", каза Гъргоров.

 

"Мачът с Черно море проспахме първото полувреме, второто опитахме да оправим нещата и не се получи. Срещу Лудогорец играхме много слабо. Това беше дерби, в което трябва да се раздадеш и да си мотивиран", заяви Бадема.

 

"Всеки знае какво значи мача с Левски. Надявам се да излезем от ситуацията и да покажем каквото можем, защото срещу Лудогорец не показахме нищо. Двата отбора ще са мотивирани. Ние направихме няколко загуби, Левски пък ще е мотивиран, тъй като загуби дербито с голям резултат. Напрежение няма. На всички ни е ясно, че трябва още доста работа и време. Ясно е, че чудеса трудно могат да станат. На моменти показахме добра игра, но за да си постоянен трябва да играеш всички мачове на едно ниво. Играем няколко мача добре, а после слабо", допълни още футболистът.

 

"В момента ми е по-сладко в ЦСКА от гледна точка, че е много трудно и тепърва започваме да намираме нашия стил на игра. За това ще трябва време, а и сигурно ще дойдат нови футболисти. Първо клуба да тръгне като нормален клуб, а после да мислим за игра. Хората, които са се нагърбили да оправят ЦСКА работят всеки ден и се опитват по всякакъв начин да помогнат на клуба. Дали ще стане времето ще покаже", заяви Гъргоров.