Нова Година - къде и за колко пари

Животът

13-11-2013, 07:00

Снимка:

интернет

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Изживейте вашата зимна приказка сега, събрахме няколко идеи

С нетърпение чакаме да дойдат празниците - да опънем трапезите, да тръгнем на ежегодното пътешествие или пък да отидем на ски почивка някъде.
Коледа и Нова Година - ето ги наближават, а все още не сте решили къде да бъдете. Но поне имате избор!
Тази година можете да изберете между Коледа и Нова Година в България – в някой от нашите ски курорти – Банско, Боровец или Пампорово, където има чудесни хотели от всяка категория.

Може да покарате ски и вечер да приседнете до някоя уютна камина, а навън бавно да вали снега... А можете да отидете в някой от прекрасните СПА хотели в Сандански, Велинград, Девин, Хисаря, Правец и да се поглезите със страхотни СПА процедури за релакс и подмладяване...

Където и да изберете, цени има за всеки джоб - евтино и скъпо, по-кратки пакети и по-дълги почивки, в България и в чужбина. Ние ще ви помогнем в избора и ще ви посъветваме за правилното място според вашия вкус!

Коледата в българските курорти тази година ще ви струва от 100 до 300 лв на човек. Това включва 3 нощувки със закуски и вечери, а някои хотели предлагат и релаксиращи спа процедури към пакетните услуги за празниците. Като сложите и някои допълнителни глезотии в празничните дни, една ваканция ще ви излезе от 300 до 500 лв на глава от семейството. Децата до 7 години имат привилегията да ползват безплатно легло, а по-големите да спят на половин цена.

Коледна приказка в Прага ще ви излезе около 500 лв на човек. Като за тези пари получавате транспорт със самолет, 4 или 5 нощувки, закуски и вечери. Ако искате да отскочите до романтична Венеция,  1000 лв са достатъчни за едно прекрасно 5-дневно приключение. Южната ни съседка Гърция пък предлага 3 нощувки All Inclusive за приемливите 300-350 лв на човек. Към сметката прибавете и куверта за новогодишната нощ. Средната му цена е около 50 евро.

Нова Година 2014 в България или чужбина?

Може да използвате почивните дни за вълнуваща екскурзия и да посрещнете Нова Година в Европа – в прекрасния Париж, в Златна Прага, в Древния Рим, по-близките Будапеща и Виена или някъде по съседски в Солун, Белград или Истанбул. И екзотиката не е за изпускане – Тайланд или Тунис – на море през зимата, гмуркане и фини, бели пясъци, древна история и летни емоции.

Чартърен полет до Тунис, 6 дни на полупансион за сумата от 300 до 400 евро, изкушават българина в сайтовете с оферти за празниците.
15-дневни пакети за празниците за Шри Ланка надхвърлят 2000 евро, а посещение на САЩ около 2500.

Приказен Париж за Нова Година би ви струвал 1000 лв, толкова излиза и ваканция в Лондон.

А на който му се иска размазваща почивка, може да се възползва от офертите за Анталия или Халкидики – какво по-хубаво от луксозен хотел с много храна и веселба в Новогодишната нощ. Там изживяването ще ви излезе на половин цена сравнено с екзотичните страни.

Новогодишните пакети в България са в най-различни варианти с разнообразни цени и дестинации. 3-дневни пакети, изкушаващи с природа, спа процедури, вкусни ястия и още куп глезотии, се конкурират в цените от 200 до 1000 лв на човек.

Малко остана до празниците. Ако все още не сте избрали къде да почивате, сега е моментът да грабнете някоя добра оферта. Всички знаем, че колкото по-рано се възползваме от предложенията, толкова по-евтино ще ни излезе. Пожелаваме ви приятно сърфиране из многобройните сайтове за оферти – там ще откриете желаната почивка!